Volleyballturnering

Det ble ingen striper på graderingstreningen i går, men det var forventet. Så da prøver vi igjen neste helg. Alt håp er ikke ute enda, og hun viste på treningen i går at hun kan mye, og at stripene er mulige å oppnå. SÅ da kommer det litt an på innsats, konsentrasjon og dagsform på neste graderingstrening. Vi prøver igjen !

I dag har Daniella vært og spilt volleyballturnering, det var stor stas. Vestli IL arrangerte turnering i Stovnerhallen, og satte opp et lag med gruppen for barn med spesielle behov også. Det var ikke mer enn to kamper, men barna hadde det veldig gøy. Det var litt variasjon med slagene. Noen ganger slo de ballen ordentlig og andre ganger kastet de bare til hverandre over nettet, men det gjør ingen verdens ting. Det viktigste var at de hadde det gøy, og kunne glede seg over at foreldre var å så på hvor flinke de er. Mellom kampene fikk de noe å spise og drikke på. Og det aller viktigste av alt; Alle fikk medalje! "Ekte" gull, til og med =) Jeg syns det er kjempe flott at denne gruppen også får prøve seg litt, og at de får delta på slike arrangementer. Det er så viktig å ha noe å fortelle om! 
Full fokus =)

Dette er en fin avveksling fra taekwondoen. Her er det for det meste bare lek og moro. På Mudo er det mange regler, et pensum man skal kunne, og det er veldig mye disiplin, respekt, konsentrasjon etc. Veldig viktige ting, som er fine å lære å lære seg, men det er greit at man kan gjøre litt annet også. Og få oppleve mestring på en annen måte. Daniella hadde i hvert fall en super dag, og sa hun håpet det ble en slik turnering igjen =)

2 kommentarer

Helle

18.03.2017 kl.16:59

Så gøy !

Helene

21.03.2017 kl.15:24

Kjempemessig tiltak!!

Skriv en ny kommentar

Wenche Bakke Berntsen

Wenche Bakke Berntsen

36, Oslo

Jeg er gift, mamma, og stemor.. Vi er en helt vanlig familie om man sammenlikner med hvordan det er i samfunnet i dag. Vi er to voksne, med mine og dine barn. Jeg har en datter på 13 år, og samboeren min har to, en jente på 12 år og en gutt på 9 år.

Kategorier

Arkiv

hits