Gledens dag

I dag er det FNs internasjonale dag for glede, og det ble det virkelig =) For meg, og for alle elevne på Ullevålsveien skole i Oslo. Jeg smilier fra øre til øre i dag, det er så godt å kunne glede noen.

Saken er slik at Morgenklubben i Radio Norge postet en konkurranse på Facebook i helgen. Temaet var glede. I forbindelese med FNs internasjonale dag for nettopp dette, ønsket de å dele ut 10.000 kr til noen som fortjente det.Lytterene var velkomne til å nominere.. Så da gjorde jeg det da, skrev en kommentar og nominerte Ullevålsveien skole.. Det er mange om beinet i slike konkurranser, men den som intet våger, intet vinner heter det jo. Litt før kl 08 i dag ringte telefonen min.. det var Radio Norge, og de kunne fortelle at det sto mellom oss og noen til. Og hadde derfor noen spørsmål om hva pengene skulle brukes til, hva planene våre var. Hun lurte på om det var mulig å ringe tilbake litt senere, for å ta det på lufta.. Ja selvfølgelig var det i orden.. Utrolig spennende!

Etter en kort stund fikk jeg en sms:Yes, Yes, Yes..!! Redaksjonen hadde snakket sammen og de hadde kommet frem til at det var hyggelig å kunne glede mange med disse 10.000 kronene og ikke bare en person! Så utrolig gøy! Jeg vinner sjelden noen ting så dette var kjempe morsomt. Samtidig kommer dette mange tilgode. Nå får elevene og foreldre mulighet til å være med på tur, uten at det trenger å koste en formue! Det er helt fantastisk. 


Planen er å dra til Vangen i Østmarka. Ikke en veldig lang tur, men det blir nok en veldig hyggelig tur. Her skal vi overnatte, fiske, padle, gå tur og være sosiale med hverandre. Elevene får skapt opplevelser og minner sammen, i tillegg til at vi foreldrene blir bedre kjent! Dette gleder jeg meg masse til, og det er jeg helt sikker på at ungene også gjør!

Dette var en fin start på uken =) Tusen takk til Morgenklubben og Radio Norge!
 

3 kommentarer

Victoria Larsen

20.03.2017 kl.15:18

Jeg ønsker deg en flott mandag :-)

Wenche Bakke Berntsen

20.03.2017 kl.17:48

Victoria Larsen: Tusen takk, og det samme til deg!

Helene

21.03.2017 kl.15:26

Utrolig bra gjort av deg og så herlig at du/de vant!! Blir nok en topp tur!

Skriv en ny kommentar

Wenche Bakke Berntsen

Wenche Bakke Berntsen

36, Oslo

Jeg er gift, mamma, og stemor.. Vi er en helt vanlig familie om man sammenlikner med hvordan det er i samfunnet i dag. Vi er to voksne, med mine og dine barn. Jeg har en datter på 13 år, og samboeren min har to, en jente på 12 år og en gutt på 9 år.

Kategorier

Arkiv

hits