Støttekontaktgruppen er i gang =)

Jeg hadde jo aldri trodd at dette skulle komme i gang på denne siden av sommeren, men slike positive overraskelser liker jeg! 

Damen fra bydelen ringte og sa at de nå skulle starte opp med en gruppe på mandager, og at Daniella ville få sin egen støttekontakt som skulle være med disse kveldene. Det eneste problemet var at det foreløpig bare var Daniella i gruppen (?!?) Det skulle vært en jente til, men de hadde trukket seg. Jeg tenkte i mitt stille sinn om hvor vanskelig det kunne være å fylle opp en slik gruppe. Nå har vi stått på venteliste siden januar, ventet på en støttekontakt. Vi kan jo ikke være de eneste. Snodig, men okay. Vi møtte opp der vi hadde fått beskjed om et par dager senere. 

Mandagen kom, og Vi møtte ei hyggelig dame fra bydelen samt han som skal være støttekontakten hennes. Veldig koselig han også. Der fikk vi beskjed om at de hadde tenkt ut en annen ordning. Hun skulle få være med i gruppen på tirsdager. Det eneste var at barna der var en del eldre. De var 15,16 og 19 mener jeg. Jeg var litt skeptisk med tanke på om aldresforskjellen ville bli for stor, men Daniella sa " Men mamma, jeg henger jo med de store på skolen, de er jo 16 og sånt". Ja, da var det bare å gi det et forsøk da, og vi avtalte å møtes igjen dagen etter. 

Tirsdagen kom, og jeg hadde tenkt til å følge Daniella bort til lokalet. Men, Nei! Hun skulle gå selv, og hun skulle møte støttekontakten utenfor. Ja, men det er jo greit det. Jeg var litt spent på om han ville stå der og vente på henne, for vi har vært borti støttekontaker som ikke har samme forhold til klokken som vi har. Men han sto der og ventet!

Jeg hentet Daniella 3 timer senere, og det var en superblid jente som møtte meg i døren. Hun var gjennomsvett, og dro meg gjennom lokalene for å vise meg både det ene og det andre. Alle som var der var "såååååå kuuule assa mamma" =) Hun ville tilbake neste tirsdag også. Det var godt å høre at det var så vellykket. Jeg vekslet noen ord med han som leder gruppen, og han kunne fortelle at de var en veldig aktiv gruppe. De ønsket å være inne så lite som mulig. Neste tirsdag skal de kjøre go-cart! Daniella kommer til å digge det. Hun har riktig nok aldri kjørt det før, men jeg er sikker på at det er midt i blinken for henne. Hun elsker fart og spenning. Daniella hadde også ytret et ønske om å besøke en bondegård, så det skulle de også prøve å få til. Det blir satt opp en månedsplan slik at vi vet hvor de skal møte, og hvor mye ting koster. 

Her er planen for hva de har gjort tidligere i mai:


Jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli kjempe bra for Daniella. Det er også mye hyggeligere å være en del av en gruppe istedenfor å gjøre ting alene sammen med en voksen. Det ser også ut som at de finner på varierte aktiviteter. Foreløpig er jeg meget fornøyd, og satser på at det fortsetter slik!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Bakke Berntsen

Wenche Bakke Berntsen

36, Oslo

Jeg er gift, mamma, og stemor.. Vi er en helt vanlig familie om man sammenlikner med hvordan det er i samfunnet i dag. Vi er to voksne, med mine og dine barn. Jeg har en datter på 13 år, og samboeren min har to, en jente på 12 år og en gutt på 9 år.

Kategorier

Arkiv

hits