Var det med vilje??

I går kom Daniella hjem, etter en helg hos bestemor. En helg hos bestemor resulterer gjerne i en hel del nye ting. Bortkjemta =) Men det er vel sånn det skal være. Besteforeldre har lov til å skjemme bort. I går var intet unntak. Hun kom hjem med et sengesett med Markus og Martinus - Stor stas, for de gutta er jo såååå kjekke.

I og med at det er valgdag og fri fra skolen i dag fikk hun være litt lenger oppe enn vanlig. Klokken 22 ga jeg beskjed om at nå var det tannpuss og natta, jeg var egentlig kjempe sliten selv, og bare ventet på å kunne legge meg jeg også. Da hun var ferdig på badet ba hun meg om å skifte på sengen hennes. Jeg kjente at det hadde jeg ikke veldig lyst til akkurat da, så jeg ba hun minne meg på det i morgen, så skulle jeg ordne det. Jeg skjønner jo at hun har lyst til å ha det på også, selvom det ikke er så lenge siden hun fikk rent på sengen.. Men helt greit. Jeg skal skifte på sengen. Joda, det virket som hun godtok svaret mitt. Flott! Daniella kom inn på soverommet, klar for sengen, og jeg minnet henne på, som vanlig, å gå på do. Premien denne uken er nemlig å gå på kino med mamma. Hun har lyst til å se på Prebz og Dennis.. og da gjelder det jo å få stjerne hver eneste dag. =) Skjemaet hennes ser ganske greit ut, selv om kanskje ikke alle stjernene er heeelt velfortjent. Men uansett er det en forbedring. Til helgen har vi holdt på med dette skjemaet i en mnd. Derfor er det lovet en litt større premie da. 

Daniella la seg og stille ble det. I ca en time. Da kom hun ut i stuen og sa at hun måtte skifte truse. Javel? Hvorfor det? Jeg har tisset på meg! Jeg har tisset i sengen.. på madrassen og slikt.. Hm.. Det er lenge siden Daniella tisset på seg i sengen. Hun er nå 13,5 år og det er mange år siden noe slikt har skjedd. Jeg kan ikke huske sist. Spørsmålet mitt er da; Gjorde hun det med vilje? Gjorde hun det for å få skiftet på sengen? Jeg vet virkelig ikke.. Hun gråt ikke, noe jeg tenker hun ville gjort dersom hun var flau over det. Hun skiftet truse, og jeg skiftet bare laken. Det var ingenting på dyna, så den fikk være til i dag. Jeg kjeftet ikke på henne, kan jo ikke det når jeg ikke vet om det var et uhell eller ikke. Men?? Hva gjør jeg vedrørende stjerner da? Får hun stjerne? Hun var oppe en gang til etter en stund, litt usikker på hva det var hun var oppe for da, men hun skulle helt sikkert på do.. igjen... 

Jeg syns jo ikke at hun fortjener stjerne dersom det ikke var med vilje hun tisset på seg, men var det et uhell, så kan hun jo ikke noe for det og fortjener en stjerne likevel? Men så var det den andre gangen da.. hm.. Gjør litt vondt at hun ikke skal få premie heller, hun har jo så veldig lyst til å se den filmen. 

Må jeg være kjip mamma nå da???

Én kommentar

Helene

18.09.2017 kl.18:46

Huff denne var vanskelig😢

Skriv en ny kommentar

Wenche Bakke Berntsen

Wenche Bakke Berntsen

36, Oslo

Jeg er gift, mamma, og stemor.. Vi er en helt vanlig familie om man sammenlikner med hvordan det er i samfunnet i dag. Vi er to voksne, med mine og dine barn. Jeg har en datter på 13 år, og samboeren min har to, en jente på 12 år og en gutt på 9 år.

Kategorier

Arkiv

hits